Go back to the previous page

Branded podcastproductie voor KPMG en Mediahuis Connect

January 1, 2021
5
min read

https://www.chase.be/branded-podcastproductie-voor-kpmg-en-mediahuis-connect-1zpwf

Branded podcastproductie voor KPMG en Mediahuis Connect
Samen met Mediahuis Connect, de verkoopafdeling van Mediahuis, en KPMG ontwikkelden we een branded podcast.

Het doel

KPMG is een internationale organisatie die diensten levert op het gebied van audit, tax en advisory. Ze zijn ook hoofdsponsor en partner van de vijf nieuwe dagelijkse podcasts van De Standaard. KPMG verzorgt als sponsor een eigen merk podcast in de audiofeed van de De Standaard-podcasts. Ze plaatsten ook een gesponsord bericht in enkele podcasttitels van De Standaard.

Volgens PUB toont internationaal onderzoek aan dat podcasts zelfs de meest onbereikbare consumenten kunnen bereiken. Podcastgebruikers zijn trouwe en aandachtige luisteraars die gesponsorde berichten in hun favoriete podcasts als betrouwbaar ervaren. Het doel van dit project was om zakelijke professionals te bereiken en hen te informeren over de expertise en onderwerpen waar KPMG elke dag aan werkt. KMPG is het eerste grote Belgische merk in accountancy & advies dat investeert in een branded podcast. Jan D'hont, mede-oprichter van Chase Creative heeft hier een opmerking over:

Het getuigt van een innovatieve visie en lef om de mooie toekomst van podcasting te zien en ernaar te handelen. Ondanks de zeer korte deadlines is KPMG erin geslaagd om twee interessante ondernemers aan zich te binden en hebben we een manier gevonden om deze podcast in te passen in hun bestaande marketingcampagnes.