Go back to the previous page

DIGI HSSLT: leer gratis alles over podcasting, sociale media en video/foto creatie

October 5, 2021
5
min read

https://www.chase.be/digi-hsslt-leer-gratis-alles-over-podcasting-sociale-media-en-videofoto-creatie-pv52c

DIGI HSSLT: leer gratis alles over podcasting, sociale media en video/foto creatie
Dit najaar lanceert Chase Academy een nieuwe talent en coaching traject vanuit de Serre in Hasselt. Schrijf je gratis in voor één of meerdere van onze workshops in oktober en onze aansluitende content creatie/coaching module in november.

Ben je een opkomend artiest en wil je weten hoe je je publiek engageert en je sociale media kanalen doet groeien? Wil je leren hoe je zelf video’s of foto’s shoot of zit je al een tijdje met het idee om je eigen podcast uit de grond te stampen, maar weet je niet waar te beginnen?

Timing workshops

Alle workshops vinden plaats in ​​De Serre:Begijnhof Hasselt

Zuivelmarkt 33

3500 Hasselt

Creatie & coaching

Samen met de workshop gever/coach en een Hasseltse partner werken we een leuke opdracht voor je uit op maat van de workshop die je volgt, we staan hier ook open voor je eigen ideeën. Zo kan je in de weken na de workshop je net aangeleerde skills en opgedane inspiratie in de praktijk testen. Dit alles met het oog op effectieve publicatie van je content, want samen met jou proberen we tot een kwalitatief en publiceerbaar resultaat te komen. Daarom voorzien we in november 2 coaching momenten waarbij je je werk kan voorleggen aan de workshop coach.

Als je meerdere workshops volgt kan je zelf bepalen of je deelneemt aan meerdere opdrachten, of er toch liever één uitkiest.

Tegen eind november zorgen we dat je content op punt staat en bekijken we of, hoe en waar we die kunnen publiceren.

Schrijf je gratis in via onderstaande banners. Je kiest zelf of je 1 of meerdere workshops volgt, maar aangezien de plaatsen beperkt zijn verwachten we wel dat je aanwezig bent op de dagen waarvoor je je inschrijft.

Om je helemaal warm te maken stellen we hier nog even onze workshopgevers voor:

Reinout Roose

Reinout heeft als freelance videograaf ervaring in travel videografie, commercials, social media video's, documentaires, etc. Hij heeft een aanleg voor storytelling en combineert visuele verhalen met custom made muziek productie.

Via zijn video agency Exstatic helpt Reinout bedrijven online te scoren door middel van video’s aangepast aan de specifieke platformen en audiences. Hoe begin je aan een bedrijfsvideo versus een catchy social media teaser? Reinout has the answers.

<img class="editorial-image" src="https://uploads-ssl.webflow.com/637fa006bbd6df2ee73927fb/64186318eabc437e3b2d308c_bTgmKue7Y-nPQ3CPd-dp6eJrI9bpojBW6NTNl4P5wnE.png"/>

Sarah Amlal

Ben je benieuwd hoe je jouw doelgroep op social media écht kan aanspreken? Wat zijn de do’s and don’ts om een publiek te bereiken? Tijdens Sarah’s workshop verdiepen we ons in alle mogelijkheden omtrent public engagement. In 3 uur tijd overlaadt ze je met eigen ervaringen en een heleboel praktische tips & tricks!

Sarah Amlal werkte onder andere als content creator bij Chase, MNM en 20th Century Fox. Tegenwoordig is ze te vinden bij Universal Music, waar ze zich bezighoudt met promotie.

<img class="editorial-image" src="https://uploads-ssl.webflow.com/637fa006bbd6df2ee73927fb/6418631accd638c409e1dc67_8BtLGysLvA-tQvdFwawHz7DlmMs9a8yM-k4Vr_oXVjA.png"/>

Elian Pergola

Elian is een jonge persoonlijkheid, gepassioneerd door de actualiteit, de samenleving en haar verhalen. Hij uit zijn creativiteit via muziek, theater, en podcasting. In september 2020 startte hij met de podcastreeks Student@Night waarin hij iedere week een interessante gast ontvangt om een openhartig gesprek te voeren over alles wat zich in de wereld van de nieuwe generatie afspeelt. Onder andere Sammy Mahdi schoof reed bij Elian aan tafel.

Het komende najaar vervult Elian zijn maatschappelijke rol als één van de VRT ambassadeurs voor De Warmste Week 2021.

<img class="editorial-image" src="https://uploads-ssl.webflow.com/637fa006bbd6df2ee73927fb/6418631cefd240002ce1ea0c_kP2FqJu-YsfOOZf630-FhptXNrd1eAqp2cApgCKR7Wo.png"/>

Lars Duchateau

Lars studeerde recent af aan het KASK School of Arts en staat in deze workshop zelf voor de ‘klas’ om te praten over zijn grote passie: fotografie. Zelf is hij vooral bezig met analoge fotografie: een beperkt aantal beelden kunnen vastleggen, je tijd nemen om het in één keer juist te hebben, zelf je beelden ontwikkelen, en al de rest dat er bij komt kijken.

Zelf ook een Limburger zijnde, bestond zijn afstudeerproject uit alledaagse beelden die hij vastlegde geïnspireerd op lokale nieuwsfeitjes. Zeker niet je doordeweekse krantenfoto’s, maar doordachte beelden met oog voor belichting, detail en stijl.

<img class="editorial-image" src="https://uploads-ssl.webflow.com/637fa006bbd6df2ee73927fb/6418631ed55e283ed4fa325e_02n93NFnTmZEFkMGi_VHmfv1ZlYWtmNxbQ94dL1pXUw.png"/>

Zeiden we al dat dit alles gratis is? Waar twijfel je nog over, schrijf je nu in.