Go back to the previous page

Hoe Toon Jacobs Flume, San Holo en Netsky ontmoette tijdens zijn zoektocht naar de perfecte drop

October 28, 2020
5
min read

https://www.chase.be/hoe-toon-jacobs-flume-san-holo-en-netsky-ontmoette-tijdens-zijn-zoektocht-naar-de-perfecte-drop-tzkgv

Hoe Toon Jacobs Flume, San Holo en Netsky ontmoette tijdens zijn zoektocht naar de perfecte drop
Belgische filmmaker Toon Jacobs wilde leren van de besten, dus nam hij contact op met artiesten als Flume, San Holo en Netsky om hun persoonlijke mening te vragen en om te leren hoe hij de vetste drop ooit kon maken. Tot zijn verbazing hielpen deze kunstenaars graag mee.

Wat is de beste drop ooit? Bestaat het zelfs? Zou ik de zotste drop zelf kunnen maken?

Dit zijn de vragen die de Belgische filmmaker Toon Jacobs zichzelf een paar jaar geleden stelde. Toon was enthousiast om de antwoorden op deze vragen te vinden.

Al deze geweldige artiesten accepteerden me gewoon als de onbekende man die iets nieuws wilde proberen.

Benieuwd wat deze verschillende artiesten te zeggen hebben over geweldige drops? Bekijk hieronder de volledige documentaire: 

<iframe width="100%" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/w73zW_J0RqU" title="YouTube-videospeler" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Leren van de grote namen 

Het idee voor de documentaire 'De zotste drop ooit' ontstond 3 jaar geleden. Toon wist toen nog niet dat dit volgende project een persoonlijk project zou worden. 

Ik probeerde mezelf te leren elektronische muziek te maken en drops te creëren, maar ik zag niet echt veel verbetering. Toen dacht ik: waarom praat ik niet gewoon met enkele van de grote en invloedrijke mensen in de branche en probeer ik van hen te leren?

Hoewel het doel puur entertainment was, kan de documentaire ons veel leren. Niet alleen over het produceren van elektronische muziek, maar ook over hoe we de wereld waarnemen als individuen die onze mening als de enige waarheid beschouwen.

Wat is voor jou de 'sickest drop ever'? Laat het ons weten in de reacties!