Go back to the previous page

Nieuw project: Hallo, Renew Europe!

January 19, 2021
5
min read

https://www.chase.be/nieuw-project-hallo-renew-europe-fws1k

Nieuw project: Hallo, Renew Europe!
Een nieuw jaar ingaan komt altijd met spannende uitdagingen en creatieve ideeën die wachten om gerealiseerd te worden. We zijn verheugd om 2021 af te trappen met een spannende samenwerking met onze gloednieuwe klant, Renew Europe.

Deze liberale, pro-Europese politieke fractie van het EU-Parlement is opgericht met als doel Europa ten goede te veranderen en te werken aan de voordelen van alle Europese burgers.

Deze politieke groepering richt zich op duurzaamheid, inclusiviteit, gelijkheid, samenwerking en economische groei en strijdt voor een welvarender en verenigd Europa. Renew Europe heeft zich ook zeer uitgesproken over onliberale en nationalistische tendensen en haar missie om de democratie, de rechtsstaat, de veiligheid van burgers en de mensenrechten te beschermen. Met in totaal 98 leden in het Europees Parlement brengt Renew Europe leiders uit 21 landen van de Europese Unie samen (Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje en Zweden).

“De keuzes die we vandaag maken, zullen morgen onze kracht vormen.”

Om hun acties in 2020 en de belangrijkste ideeën waarvoor ze vechten samen te vatten, hebben we een serie van zes korte video's gemaakt onder de slogan: “De keuzes die we vandaag maken, zullen morgen onze kracht vormen.” Ook al was het afgelopen jaar uitdagend voor iedereen bewees Renew Europe dat ze Europese problemen kunnen oplossen door stelling te nemen bij internationale evenementen, zoals de Black Lives Matter-beweging en de Amerikaanse verkiezingen. Elke video behandelde een onderwerp dat Renew Europe cruciaal vindt om te herwaarderen en maatregelen te nemen die verandering en verbetering zullen brengen, niet alleen voor Europa maar ook wereldwijd.

De video's werden eind vorig jaar (31 december) gelanceerd en gepubliceerd op Renew Europe Facebook en Twitter socialemediakanalen. Dit zijn de zes belangrijkste onderwerpen die we hebben behandeld om een krachtig statement te maken terwijl we een kort en dynamisch videoformaat hebben behouden:

Herstel 💪 

Het voorgaande jaar heeft een aanzienlijke impact gehad op ons leven en onze economie. Renew Europe werkte aan de oprichting van het herstelfonds, waarmee miljarden werden verstrekt om banen, ondernemers en kmo's te beschermen om alle Europeanen te helpen herstellen van de crisis.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRenewEurope%2Fvideos%2F387129009246834%2F&show_text=false&width=476&t=0" width="100%" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

EU-begroting 💰 

Renew Europe speelde een cruciale rol bij de hervorming van de inkomens van de Europese Unie en het veiligstellen van extra investeringen voor de komende jaren.

Rechtsstaat ⚖️ 

Om fraude en corruptie te bestrijden, verdedigde Renew Europe de rechtsstaat en stelde het een transparant budget op. 

Gelijkheid ✌️ 

Mensen vormen de kern van de waarden van Renew Europe, en ze hebben voortdurend fundamentele rechten en vrijheid om het leven te kiezen dat we willen leven.

Duurzaamheid 🌱 

Een van de belangrijkste waarden waar Renew Europe voor staat, is duurzaamheid, aangezien ze een klimaatcrisis oproepen. Hun doel is om van Europa het eerste klimaatneutrale continent te maken in 2050.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRenewEurope%2Fvideos%2F133442601920083%2F&show_text=false&width=476&t=0" width="100%" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Internationale samenwerking 🤝

Terwijl de wereld in beroering is, cruciaal om op te komen voor multilateralisme en mensenrechten, internationale samenwerking en vrijhandel.

Als bureau dat gelijkheid en diversiteit hoog in het vaandel heeft staan, zijn we er trots op een partner van Renew Europe te zijn en hen te ondersteunen bij het creëren van content en het opbouwen van hun aanwezigheid op sociale media. Houd je ogen open voor de komende projecten die we aan het koken zijn in onze creatieve keuken! 💡

<CENTER>___</CENTER><p><CENTER>Wilt u weten wat beheer van sociale media voor uw bedrijf kan betekenen?</CENTER></p><CENTER><div class="post_button"><a href="/agency/contact" class="button is-small w-button">Contacteer ons</a></div></CENTER>