Go back to the previous page

Online Workshop: social media advertising met Chase Creative

November 15, 2021
5
min read

https://www.chase.be/online-workshop-social-media-advertising-met-chase-creative-zakkg

Online Workshop: social media advertising met Chase Creative
Na de workshops over Social Media Management van vorige maand, kregen we wat vragen over adverteren. Daarom brengen we je een gloednieuwe workshop over Social Media Advertising! Voor de voorbije workshops hadden we het geluk dat we iedereen in het echt konden verwelkomen!

Deze keer is COVID echter terug van weggeweest, wat betekent dat je ons online kunt vinden, op Zoom om precies te zijn. 

Dus, ben je geïnteresseerd in een carrière in social advertising? Of heeft u een eigen product of project dat u graag onder de aandacht wilt brengen? Nou, tijdens deze workshop leer je de ins en outs van adverteren op sociale media op alle relevante platforms. Van Facebook-advertenties en Instagram-promoties tot LinkedIn-advertenties en meer. Na slechts 2 uur begrijpt u de basisconcepten die nodig zijn om een campagne op te zetten, uw advertenties in te plannen en uw doelen te bereiken. 

Nogmaals, Celien Feys van Chase Creative zal je wegwijs maken op het gebied van social advertising. Als ervaren Social Media Manager bij Chase Creative heeft ze gewerkt voor klanten als XITE, FOX tv, Bomboclat Festival, Hip Hub Hooray en nog veel meer. We zien je op 23 november van 19:00-21:00!