Go back to the previous page

Onze community voor digital creators: pre-launch

March 24, 2022
5
min read

https://www.chase.be/onze-community-voor-digital-creators-pre-launch-acw77

Onze community voor digital creators: pre-launch
In testfase starten we een nieuwe community voor digital creators op. Op deze plek willen we digitale creatievelingen met elkaar verbinden, bieden we gratis workshops aan, kan je feedback krijgen op je werk en is er een mogelijkheid om betaalde jobs en opdrachten te delen/vinden.

Sinds 2012 runden we Chase Music met de hulp van een grote groep digital creators met een liefde voor Belgische muziek, lifestyle en sociale thema’s. We organiseerden ook heel wat workshops rond digital storytelling en cureerden de Chase Academy, onze postgraduaatsopleiding voor “digital storytellers” aan KASK School of Arts.

In al die jaren kruisten heel wat digitale creators ons pad, zowel als freelancer, vrijwilliger, stagiair, student of lesgever van de Academy.  In 2022 willen we ook die vele digital creators en bij uitbreiding de hele creator economie in Vlaanderen en Brussel meer in de spotlight zetten en faciliteren.

Deze community voor digitale creators is onze nieuwste stap om de creator economy in Vlaanderen en Brussel te ondersteunen. Momenteel is deze community nog in pre-launch fase maar stap alvast met ons mee! 

Sinds 2012 runden we Chase Music met de hulp van een grote groep digitale makers met een liefde voor Belgische muziek, lifestyle en sociale thema's. We volgden ook heel wat workshops rond digital storytelling en cureerden de Chase Academy, onze postgraduaatsopleiding voor “digital storytellers” aan KASK School of Arts. In al die jaren kruisten heel wat digitale makers ons pad, zowel als freelancer, vrijwilliger, stagiair, student van lesgever van de Academie. In 2022 willen we ook die vele digitale makers en bij uitbreiding van de hele makereconomie in Vlaanderen en Brussel meer in de schijnwerpers zetten en vervangen. Daarom willen we nu in testfase een nieuwe community voor digitale makers opstarten. Op deze plek willen we digitale creatievelingen met elkaar verbinden, bieden we gratis workshops aan, kan je feedback krijgen op je werk en is er een mogelijkheid om betaalde banen en opdrachten te delen/vinden. Deze community voor digitale makers is onze nieuwste stap in de economie van makers in Vlaanderen en Brussel te ondersteunen. Momenteel is deze community nog in de pre-lanceringsfase maar stap alvast met ons mee!

<CENTER>___</CENTER><p><CENTER>Wil jij groeien als digital creator? Word dan lid van onze community waar je andere creators leert kennen, gratis workshops kan volgen en terecht kan voor al je vragen rond digital creativity.</CENTER></p><div class="post_button"><a href="https://login.circle.so/sign_up?request_host=community.chase.be" class="button is-small w-button">Word lid van onze community</a></div>