Go back to the previous page

Social video gepersonaliseerd voor Facebook en Instagram

January 1, 2021
5
min read

https://www.chase.be/social-video-gepersonaliseerd-voor-facebook-en-instagram-zydyn

Social video gepersonaliseerd voor Facebook en Instagram
Samen met CPM ontwikkelden we een social video wervingscampagne voor City Sounds Rent (CSR), een geluids- en lichtbedrijf. Het belangrijkste doel van deze samenwerking was om mensen online te engageren en enthousiast te maken om te solliciteren voor de functie van crewchef.

Ons sociaal verhaal 

Binnen 30 seconden wilden we mensen nieuwsgierig maken naar het bedrijf en de functie van crew chief. Om dit mogelijk te maken, volgden we een crewchef en zijn team op een autoshow tijdens de laatste uren voor opening. Ons team bestond uit regisseur Khaël Velders, DOP Jordan Vanschel en editor Jasper Flikschuh. We produceerden, filmden en monteerden een social video op maat voor Facebook en Instagram. Daarna hebben we deze video ook gepubliceerd en geadverteerd voor een zeer select en gericht publiek op de Facebook-feed en Instagram story en feed van CSR. We hebben het team van CSR geassisteerd bij het opzetten van de bedrijfs- en advertentieaccounts voor deze campagne en toekomstige projecten. De advertentieprestaties werden dagelijks gemonitord en bijgestuurd om tot een optimaal resultaat te komen. Dankzij de vlotte samenwerking met CSR en crewchef Tim kregen we in zeer korte tijd een interessant inkijkje in één onderdeel van de job.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcitysoundsrent%2Fvideos%2F2228621537467232%2F&show_text=false&width=476&t=0" width="100%" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe> 

Het resultaat

De video ging goed en we bereikten meer dan 88.000 mensen op de sociale kanalen van CSR. Omdat de medewerkers van CSR ook enthousiast waren over het resultaat, hebben we hen gevraagd onze video op hun eigen kanalen te delen. Met Facebook en Instagram bereikten we 12.686 mensen organisch en 75.925 betaald. Dit resulteerde in meer dan 4.500 engagements, waaronder meer dan 3.570 click-throughs, 30 commentaren en 55 shares. Voor deze doelgroep zagen we betere resultaten op Facebook dan op Instagram.

Wilt u weten wat sociale verhalen voor uw bedrijf kunnen doen? Boek een gratis adviessessie met een van onze experts om de mogelijkheden voor uw bedrijf te verkennen.