Go back to the previous page

Workshop: Social Media Management met Chase Creative @ Gent

October 12, 2021
5
min read

https://www.chase.be/workshop-social-media-management-met-chase-creative--gent-q33e7

Workshop: Social Media Management met Chase Creative @ Gent
Misschien heb je al gehoord van onze workshops Social Media Management. We hadden er een in Brussel op de 12e en er komt er een in Brugge op de 19e. Maar natuurlijk konden we onze geboorteplaats niet van de lijst laten. Daarom kun je op 26 oktober de workshop van Celien bijwonen op ons eigen kantoor. Voor degenen die er fysiek niet bij kunnen zijn, we zullen het hele evenement ook livestreamen, zodat je vanuit huis kunt meedoen.

Of je nu wilt werken als social media manager of op zoek bent naar begeleiding om je eigen content te promoten: we leren je de ins en outs van social media, community management, planning en engagement. Na slechts 2 uur begrijp je de basisconcepten die nodig zijn om een sterke aanwezigheid op sociale media op te bouwen. 

Je goeroe voor de nacht zal Celien Feys zijn. Als ervaren Social Media Manager bij Chase Creative heeft ze gewerkt voor klanten als XITE, FOX tv, Bomboclat Festival, Hip Hub Hooray en nog veel meer. Zet het dus in je agenda: 26 oktober, van 19:00-21:00 in Holstraat 21, Gent. Voor wie er voor heeft gekozen om online mee te doen: je moet je nog steeds registreren. De link om deel te nemen wordt de dag voor het evenement naar je gemaild.