Voor digital creators

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
getest en goedgekeurd

Wat zij zeggen

Onze podcast ‘Het Betere Werk’ was een fantastisch project waaraan we met heel veel plezier hebben gewerkt en dat mede dankzij Chase Agency zo’n mooi resultaat heeft opgeleverd. Dat we een dergelijk kwaliteitsvol product kunnen afleveren waarop zoveel enthousiaste reacties komen, is mede dankzij de professionele begeleiding van Chase.

Sara Drieghe

UGent - Trustpunt

Het was super om met het team van Chase aan 'Komt een arts bij de dokter' te werken, net alsof het mijn eigen collega's waren. We hebben een top podcast neergezet en gaan zelfs een nieuw seizoen beginnen! En tijdens mijn vakantie? Geen zorgen! Hanne heeft alles op rolletjes laten lopen dankzij een perfecte opvolging. Echt een team om op te bouwen!

Jolien Van de Maele

Viatris

Chase is voor ons de partner die de business-attitude en de bedrijfsboodschap van de Kanaal Z - Canal Z klanten kan vertalen naar een frisse tone-of-voice die werkt op social media.

Alex Coene

Netmanager tv-zender Kanaal Z - Canal Z

Samenwerken met het team van Chase voor onze unieke videopodcastreeks Rebels With a Cause was een sprong in het diepe - maar wel een die we met een gerust gevoel maakten. De wisselwerking was hierbij heel betrouwbaar en verrijkend. Het resultaat hechtte ons wat meer aan de jongere doelgroep die we wilden bereiken – en de sterk uitgebouwde social media campagne mag er ook zijn.

Cynthia Pieters

Vrije Universiteit Brussel

Als adviseurs zetten we bij KPMG enorm in op innovatie en digitale ontwikkeling. Dankzij deze podcast kunnen we onze doelgroep van ondernemers, maar zeker ook nieuwsconsumenten van dS, bereiken met een sterke en toegankelijke boodschap.

Ingrid Stoffels

KPMG

Sinds ik met Chase samenwerk heb ik mijn volgers op social media aanzienlijk zien toenemen. Zo heb ik nu een heel interactief publiek waarmee ik dagelijks communiceer. Ik heb geleerd dat je aanwezigheid op sociale media uitbreiden een fulltime job is. Daarom is het geruststellend te weten dat Chase het werk doet, terwijl ik me kan concentreren op mijn creatieve werk en muziek. Ik zou iedereen die zijn volgers op sociale media op een organische en persoonlijke manier wil laten groeien, aanraden om met Chase samen te werken.

Jonas von der Fehr

Fehrplay