Grow your brand with creator expertise

Chase is een digital marketing agency met een neus voor niches. Onze strategen + digital creators + de klant, dat is ons team. Als je marketing wil die marcheert, he. 

wat we doen

Of beter: wat we echt goed doen

Dankzij ons netwerk van digital creators, hebben we altijd de juiste persoon voor het juiste project. Zij zijn de stem en spreken de taal van een waaier aan topic-based nichegroepen waar onze klanten op mikken. Dat zorgt voor een sterke connectie.

Onze forte zit in de combo van breinen die denken en handen die doen. We zijn strategen en creëren digitale content. Lees: we stippelen de marketinglijnen uit en brengen je verhaal tot bij de niches waar jij als merk moeilijker geraakt.

Onze familie is er een van digitale makers en influencers die diep genesteld zitten in alle windstreken van het web. Wat we samen maken, is marketing die klikt en doet klikken. Die expertise zit in sociale media, podcasts en Web3 marketing. 

Social Media Management

Je lanceert een brand, wil je sales verhogen, community doen groeien of meer webverkeer? Wij zorgen voor content die converteert – voor en mét de communities.

People managing social media
A person creating a podcast

Podcasts

Je verhaal is één ding. Het in het juiste oor gefluisterd krijgen, een ander. Liefst starten we bij het einde: je doelgroep snappen. En daar jouw verhaal op bouwen.

Campagnes

Je wil een nieuw product lanceren. Buzz genereren voor een event. Je doelgroep inspireren. Whatever it is, je hebt iets te zeggen, en wij weten hoe en waar je dat het beste doet.

A person dancing at an event

contente klanten

met de complimenten van