Hallo, creator!

Tof dat je hier bent. Wij zijn een community van vloggers, bloggers, podcasters, illustrators, influencers, streamers, fotografen, videografen… Al wie digitale content maakt en ambitieus mikt, helpen wij vooruit. Meedoen?

Chase Community
Community

Waarom je erbij wil

Er zijn workshops, creator talks en network events. Veel. En gratis.

Allerlei (freelance) gigs en jobs te vinden op ons forum.

Massa’s tips & tricks voor creators.

En je werkt samen met volk dat in hetzelfde schuitje zit.

Thinking girl
getest en goedgekeurd

Wat zij zeggen

Mijn creator talk voor Chase was een heel gezellige ervaring. Hun cosy kantoor was goed gevuld met enthousiaste studenten en creators waarmee ik een persoonlijke vibe had. Er was veel interactie tussen mezelf en het publiek, super tof!

Milan Cools

Videomaker van o.a. Average Rob

Mijn ervaring met Chase is vanaf dit jaar gestart! Ze zijn een multi diverse platform community die jongeren wilt helpen en ondersteunen met hun dromen na te jagen, beste versie van hunzelf te worden/zijn, maar dit ook op de juiste en goede manier tot stand te brengen. Niet alleen brengen ze de leukste content/ tips and tricks aan het licht, maar geven ze jou en mij ook het platform om dit ook te doen binnen jouw niche! 

Amélie Ngira

Styliste, Art Director & Content Creator

Het was voor mij een hele eer om mijn visie te mogen delen met andere creators. Ik was direct fan van het concept en de ideeën en de visie van Chase. En wanneer ik dan ook hoorde hoe de jongeren op hun beurt enorm veel hebben aan deze community, dan heb ik een groot vertrouwen in de meerwaarde dat Chase brengt aan de nieuwe generatie creatievelingen.”

Kenny Deuss

Creator OnAdventureWithDad

Ik vind het heel fijn en inspirerend dat Chase een safe space vormt voor jongeren in de audiovisuele sector. Van networking tot informatie en advies; content creators kunnen op jullie online platformen terecht voor verschillende zaken. En ik ben blij er deel van te mogen uitmaken! :) 

Tanya Nyanguile

Podcastmaker

Mijn laatste collab was als gast op de podcast ‘ Rebels With A Cause’ van Chase en VUB. Dat was een heel leuke ervaring. We spraken over racisme en dekolonisering en de content errond was ook cool! Platformen zoals Chase om jongeren en creatives te inspireren zijn heel belangrijk. Ik kijk uit naar onze volgende samenwerking.

Remy Ndow

Creative Digital Artist

Chase is voor mij een ideale opportuniteit om bij te leren en kennis en ervaring te delen. Ik ben terechtgekomen in een community van like minded creatievelingen die elkaar helpen en oprecht willen zien slagen in wat ze doen. Een extra motivatie, leuk project en een pluspunt aan mijn portfolio. 

Tom Desplechin

Creative Director, Content Creator & Visual Storyteller

Stories

Community Blog

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

met de ondersteuning van deze

trotse partners

Courses

Voorstelling Courses 

Wat heeft Academy te bieden?

Subheading one

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros.

Subheading two

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros.