Get your brand ahead

Chase is een social agency & creator community. Creators kennen de communities en de gewoonten van het internet. Die creators + onze strategen + de klant, dat is ons team. Wij maken marketing die jouw merk voorsprong geeft online.

wat we doen

Of beter: wat we echt goed doen

Dankzij ons netwerk van digital creators, hebben we altijd de juiste persoon voor het juiste project. Zij zijn de stem en spreken de taal van een waaier aan topic-based nichegroepen waar onze klanten op mikken. Dat zorgt voor een sterke connectie.

Onze forte? Social media! Het internet is een jungle van communities en kanalen waar creators de weg kennen. We betrekken hen dan ook in elke stap van het proces. Samen met onze strategen denken ze na over wat jouw merk, project of campagne écht nodig heeft. Altijd in lijn met de laatste trends, en met als doel om nét die communities te bereiken waar jij als merk moeilijker geraakt.  En zo neemt jouw merk een beslissende sprong vooruit.

Social Media Management

Je lanceert een brand, je wil meer merkbekendheid, je community doen groeien of meer webverkeer? Wij zorgen voor frisse, social content die werkt.

People managing social media
A person creating a podcast

Podcasts

50% podcaststrategie en 50% procent social media strategie. Een podcast, da’s audio, maar ook video en social content. Wij brengen jouw verhaal tot leven in je koptelefoon en op je smartphone.

Campagnes

Een product lanceren? Leads genereren? Buzz creëren? Got it. Samen met straffe creators maken we digitale campagnes die hun pijlen op de juiste doelen richten.

A person dancing at an event
A person creating a podcast

Creator Content Pack

Op 1 maand tijd gaan we van briefing tot oplevering, we organiseren 1 shoot met de perfecte creator voor jouw merk op een locatie door jou gekozen en hopla, jouw content kalender is gevuld!

contente klanten

met de complimenten van