Chase Creative wordt Chase Agency

May 8, 2023
5
min read

https://www.chase.be/chase-creative-wordt-chase-agency-qp4wp

Chase Creative wordt Chase Agency
Soms worden dingen duidelijker naarmate je ze doet. Ruim 10 jaar geleden startte Chase als een platform voor hiphop en urban culture. Sven en Jan lanceerden daarbovenop zes jaar geleden Chase Creative. Dat werd dan ook nog Chase Music, Chase Verses, Chase Academy… En op den duur werd dat allemaal wat veel.

Dus... tijd voor een rebranding! Vanaf vandaag zijn we ‘Chase’ in alles wat we doen.

Niet enkel de muziekwereld maar àlle digital content creators krijgen bij dat nieuwe Chase een centrale rol. We zijn een plek waar allerlei soorten digitaal talent samenkomt (hallo, digital creator!). En waar samen creëren leidt tot betere resultaten en meer persoonlijke groei.

  • Er is het Agency: hier maken we digitale marketing die marcheert. In sociale media, podcasts en tech-campagnes.
  • En er is de Community: onze familie van digital creators, op weg naar creatieve vrijheid.

Een agency dat aan klanten de frisheid en know-how biedt van creators die middenin hun niche zitten, boven op de strategische finesse die we hier al in huis hebben. Met dat team van klant + in-house experts + digital creators maken we verhalen die stand houden en impact maken. Verhalen die het algoritme overstijgen omdat ze mensen samenbrengen. 

Een community die jonge creators opties voorschotelt om bij te leren, zichzelf en ander talent te helpen ontwikkelen en - jawel - ook meer te verdienen. Maar in alle creatieve vrijheid. 

<img class="editorial-image" src="https://assets-global.website-files.com/637fa006bbd6df2ee73927fb/645a0d5b01db8b593eec7027_IqKtiBEpsSlCxsxeuMA7lJ0J3qAdSzkevs7H3brq6zY.png"/>

 

Daar hoort ook een nieuwe missie bij met een nieuw merk, een nieuw logo, een andere styling, een website voor alle activiteiten… Een stevig werkje waar we met het hele team, een hele groep creators en partners een hele tijd aan hebben zitten sleutelen. Die willen we dan ook expliciet bedanken voor al hun harde werk.

<p>&nbsp;</p><CENTER>___</CENTER><p><CENTER>Wilt u weten wat merkverhalen voor uw bedrijf kunnen betekenen?</CENTER></p><CENTER><div class="post_button"><a href="/agency/contact" class="button is-small w-button">Contacteer ons</a></div></CENTER>