Creator content voor je social media

May 13, 2024
5
min read

https://www.chase.be/creator-content-voor-je-social-media-rtfyb

Creator content voor je social media
Je hebt die foto nu al voor de zevende keer opnieuw gepost op Instagram, je kocht vorig jaar de nieuwste smartphone met de beste camera voor een jonge collega, maar veel foto's worden daar precies toch niet mee gepost op je social media. En 'Canva': "hoe werkt dat nu precies?". Tijd om het over te laten aan iemand anders, niet? Een digital creator bijvoorbeeld?

<CENTER><div class="post_button"><a href="/agency/contact" class="button is-small">Meer weten?</a></div></CENTER>

Creators at your service

Online consumenten zijn moeilijk te overtuigen vandaag. Ze willen vooral eerlijke en authentieke communicatie: het mag niet te ‘cringe’ zijn, ‘t mag er niet te ‘dik op liggen’, ‘t moet écht aanspreken... Om er nog uit te springen in de eindeloze stroom aan content laat je je dus best zien zoals je echt bent.

Als (online) marketeer blijf je vaak lang teren op die ene glossy bedrijfsvideo of is een lange termijn samenwerking met een agency net iets te intens. Maar op social media laat je zo wel veel kansen liggen op bereik én op sales. En net daar hebben wij een oplossing voor: een creator content pack met on-site content voor jouw socials.

Creator Content Pack

Chase is een creator community en social agency dat merken helpt om online voorsprong te nemen. In onze community zitten meer dan 1000 Belgische content creators. Van influencers, niche-creators, content-entrepeneurs tot UGC en CGC-creators. Stuk voor stuk specialisten in hun eigen topic, format, kanaal of niche.

Wat wij van hen leerden: creators weten hoe ‘online’ werkt. Zij kennen de markt - jouw markt - en weten wat echt aanslaat bij jouw toekomstige klanten. En ‘t is net dat, dat wij aan jou willen leren.

In 't kort:

Creator content wat? In ‘t kort: we koppelen jouw merk aan een passende creator die een ‘perfect match’ is met jouw bedrijf. Die creator komt bij jou langs op een locatie naar keuze en maakt een heleboel content. Authentieke reels? Check! TikTok video’s? Check! Sprekende stories? Check! Zelfs carousels, gifs over jouw merk of je team, jouw werkplek in beeld, the office dog in beeld, a day-in-the-life, ...: you name it, je creator covert het! Jij gaat met die content aan de slag op social media en behoudt zo volledig de controle over jouw social communities.

In ‘t kort kort

  • 1 maand (van start tot oplevering)
  • 1 creator (the perfect match)
  • 1 shoot (max 4u) met die creator op jouw gekozen locatie
  • 8 vertical videos (minimum)
  • 4 extra assets zoals video’s, foto’s, gifs, .. (minimum)
  • 1 prijs: € 3500

<CENTER><div class="post_button"><a href="/agency/contact" class="button is-small">Afspreken?</a></div></CENTER>

In 't lang:

In een creator content pack leren wij elkaar eerst wat beter kennen: wie zijn jullie als merk, waar staan jullie voor, wat doen jullie vandaag op jullie socials en waar hebben jullie vragen over. We bespreken jullie nood op vlak van content en gaan in detail door enkele voorbeelden van wat we al voor andere klanten deden. Wat vinden jullie tof en wat helemaal niet. Aan de hand van die info, gaan wij voor jou op zoek naar een gepaste creator. (Trouwens, we doen dit ook op strategisch vlak – maar dan kijk je best eens naar ‘social media management’ en 'campagnes' op onze website.)

Wij duiken met die info in onze creator community om die perfecte creator voor jullie social content op te sporen. Gaat het over mode, financiën of zelfs rond klimaat: er zit zeker een creator met kennis van zaken in onze community. Creator, kennismaking, shoot! Zo simpel als dat.

Die creator komt daarna bij jullie op shoot: op de werkvloer, tijdens een evenement, op een werf, in het labo,... en die maakt content. Content, content en nog eens content. Minimum 8 reels en 8 extra assets om precies te zijn. Onder ons toeziend oog (wij doen toch wel een quality-check, want eens een agency – altijd een agency, niet ;)?) leveren zij jullie een batch aan content op. En dan: posten maar!

Dus 1 pakket is 1 maand, 1 perfecte creator, 1 dag shoot en een sh*tload aan content.

Wat denkt ge?

Wil jij je social media verrijken en opnieuw een échte aansluiting vinden bij je doelgroep? Neem dan contact met ons op en laat ons je helpen om je merk de voorsprong te geven die het verdient. Bij meerdere packs doen we trouwens een social media audit of een strategische sessie (de kleine letterkes delen we graag mee als we elkaar in ‘t echt zien).

En, als je dan nog wat meer wil ‘deepdiven’ in hoe je merk het online doet. Heb je bijvoorbeeld nood aan een content wheel, online campagnes of always on content of hoor je het nu donderen in Keulen? Misschien moeten we daar ook eens over babbelen?

<p><CENTER>___</CENTER></p>

<CENTER><div class="post_button"><a href="/agency/contact" class="button is-small">Ok, we spreken af</a></div></CENTER>