Leadgeneratie quiz voor Startersfabriek, geïllustreerd door Robin Velghe

January 1, 2021
5
min read

https://www.chase.be/leadgeneratie-quiz-voor-startersfabriek-gellustreerd-door-robin-velghe-6ofwk

Leadgeneratie quiz voor Startersfabriek, geïllustreerd door Robin Velghe
Startersfabriek is een Gentse organisatie die mensen helpt bij het starten van een eigen zaak. Zij verbinden ondernemersexperts die de nodige kennis hebben om hen verder te helpen.

Het doel 

Het hoofddoel van deze quiz, geïllustreerd door Robin Velghe, was het verzamelen van e-mailadressen voor de nieuwsbrief.

<p>&nbsp;<p><CENTER>___</CENTER><p><CENTER>Ontdekken hoe wij jouw merk helpen groeien?</CENTER></p><CENTER><div class="post_button"><a href="/agency/contact" class="button is-small">Ok, we spreken af</a></div></CENTER>

Ons sociaal verhaal

Om ondernemerschap te illustreren en te stimuleren, hebben we een sociale videoserie ontwikkeld. In deze videoreeks leggen Gentse ondernemers uit hoe ze hun zaak begonnen. We hebben deze video's gekoppeld aan een quiz waarmee je kunt ontdekken wat voor type ondernemer je bent. Voordat we de resultaten krijgen, moedigen we de deelnemers aan zich te abonneren op de nieuwsbrief. De Belgische illustrator Robin Velghe maakte de illustraties van vier verschillende ondernemerstypes. Robin Velghe, ook bekend als Rhymezlikedimez is een van deze creatievelingen die we hadden op onze radar sinds we in 2015 voor het eerst over hem schreven. Wat begon als het illustreren van rappers als Rick Ross, leidde tot concrete opdrachten voor internationale sterren. Net als de videoclips deed hij dat voor Anderson Paak en Lil Uzi Vert. Raad eens, deze jonge artiest is niet alleen superbekwaam maar ook super professioneel!

<p>&nbsp;</p><CENTER>___</CENTER><p><CENTER>Zelf op zoek naar versterking voor jouw social media?</CENTER></p><CENTER><div class="post_button"><a href="/agency/contact" class="button is-small w-button">Contacteer ons</a></div></CENTER>