Zelf een podcast maken: in 5 stappen van idee tot aflevering

December 16, 2021
5
min read

https://www.chase.be/zelf-een-podcast-maken-in-5-stappen-van-idee-tot-aflevering-calyx

Zelf een podcast maken: in 5 stappen van idee tot aflevering
Chase collega Pieter bracht onlangs een boek uit over podcasting. "Zelf een podcast maken: In 5 stappen van idee tot aflevering" is een allesomvattende gids voor zowel beginnende alsook ervaren podcastmakers!

How to podcast? Vraag het zeker eens aan Pieter Blomme, onze getalenteerde collega, podcastmaker, én nu ook auteur van zijn boek, samen geschreven met Eva Moeraert.

  • De kleren maken de man. Maar wat maakt een goede podcasthost?
  • Welke rol heb je als presentator?
  • Wat is een goeie podcast-workflow?
  • Hoe zet je jouw podcast in de markt?
  • En wat hebben een hamburger en een podcast met elkaar gemeen?

<p>&nbsp;<p><CENTER>___</CENTER><p><CENTER>Ontdekken hoe wij jouw merk helpen groeien?</CENTER></p><CENTER><div class="post_button"><a href="/agency/contact" class="button is-small">Ok, we spreken af</a></div></CENTER>

De antwoorden vind je in het boek “Zelf een podcast maken: In 5 stappen van idee tot aflevering”. Het is een gids voor aspirant podcastmakers, en ervaren storytellers, die zich willen verdiepen in de kunst van sterke audioverhalen. Pieter en Eva delen hun proces van trial-and-error en geven tips voor het uitbouwen van een goede workflow. Ze reiken ook de nodige tools aan om van start-to-finish een mooi afgewerkte podcast af te leveren. Bepaal je doelgroep, bouw aan je skillset als podcasthost, en zet een mooi verhaal op poten via sterke storytelling en interessante interviews.

<p>&nbsp;</p><CENTER>___</CENTER><p><CENTER>In “Zelf een podcast maken” lees je alles over de ins en outs van podcasting, maar heb je liever een persoonlijkere aanpak, of wil je graag een podcast laten maken?</CENTER></p><CENTER><div class="post_button"><a href="/agency/contact" class="button is-small w-button">Contacteer ons</a></div></CENTER>